I Hodde foregår aktiviteterne på engen på Hesseldalvej. Vejen er ensrettet på dagen fra Vejlevej mod Grødevej.
Kom og oplev:
Bueskytter – prøv at skyde
Lasershot skydning – Jagtforeningen for Tistrup og omegn.
Nygaard Ismejeri
Hodde Sogn, hvor Varde Å løber igennem, er et af de mindste sogne i Varde Kommune. Men størrelsen betyder intet, når det kommer til rigdommen af historie og naturlig skønhed, som sognet besidder. Landskabet er præget åen og de mange naturområder som ligger i sognet.
Hodde er småt på indbyggere men stor på sammenhold. Varde Å dag er blot en af de mange aktiviteter det lille aktive samfund afholder. Her er også en aktiv og velfungerende Kro – Hodde Kro, som tiltrækker mennesker lang vejs fra. Ved forsamlingshuset er der bygget en shelterplads, men kroen tilbyder også overnatning i deres naturhytter.
Senest har Den Danske Naturfond opkøbt Kraruplund og den er nu åben for offentligheden og bundet sammen med Varde Å via vores stisystemer. Her findes også Assenbæk området og ligeledes er COOP i gang med at oprette en Folke Skov i den vestlige del af sognet. Naturen fylder meget i Hodde.
Vi er den østligste destination på Varde å dag – hvilket er helt naturligt, da Hodde er første by Varde å løber gennem efter dannelsen ved sammenløbet af Grindsted Å og Ansager Å.
Cirka 3½ km vest for dannelsen af Varde Å møder man Hessel bro, lidt nord herfor er Forsamlingshuset placeret. En kort tur ad landevejen så er man i Hodde by, kirken & den gamle skole. Varde Å Dag 2024 foregår ved Hessel Bro.
Området byder på rigtig mange og forskelligartede oplevelser for både store og små.
I Hodde mødes fortiden og nutiden, og Varde Å fortsætter sin evige rejse mod Vadehavet, alt imens den bærer på historien om et landskab og dets folk.